Anbefalinger

"Jeg gikk til Hilde da jeg hadde infeksjon i en tann og kjente på veldig sterk frykt. Jeg ble møtt med forståelse, ble sett og ble fort trygg.

Etter hver behandling følte jeg en sterk indre ro, en trygghet og en følelse av å være groundet i meg selv.

Ved å jobbe med Hilde bare 3 ganger har jeg fått en mye bedre grounding, jeg er tryggere i meg selv, har mer ro og har funnet mye mer livsglede!" Mari V.

"Når jeg kommer til terapeut Hilde, kommer jeg inn i en avslappet og trygg atmosfære med det samme jeg åpner døren til hennes lokaler. Der er rolig og godt, og skuldrene senker seg.

Min erfaring med Hilde som behandler er at hun er en seriøs og troverdig terapeut og etter at jeg begynte hos henne har jeg innsett og følt på kroppen hva som er kjernen i mine problemer.

Hun er en varm person med varme livgivende hender, hun er beroligende og gir meg trygghet. Veldig viktige egenskaper for en behandler." BzB


"Jeg bestilte en time hos Hilde fordi jeg har lenge gått å følt meg så todelt, som har ført til at jeg stresser med å kunne være meg selv.

Jeg har på veien skjønt at jeg er svært sensitiv samtidig som jeg er svært tvilende eller skeptisk av natur. Jeg befant meg i en situasjon hvor jeg hadde masse åndelige opplevelser selv, samtidig som jeg satt på en del negative erfaringer i forhold til mennesker som jobber innenfor den alternative verden.

Jeg kjente at dette hadde bygget seg opp til en stor frustrasjon hos meg og trengte å få litt tilbakemeldinger på tankene mine slik at jeg kunne prøve å få mer samsvar med meg selv.

Min opplevelse fra timen hos Hilde er annerledes på en god måte. Jeg opplevde henne svært imøtekommende og ydmyk med masse respekt for og stor innsikt i personlige prosesser.

Vi bestemte oss for å gjøre en soul body fusion. Jeg opplevde en ekstrem ro og en følelse av å kunne være og stå i meg selv på en mer forankret måte i timen, men det er i dagene etter jeg har merket de virkelig store forandringene.

De tingene ved meg som det ikke har vært helt samsvar i mellom har blitt mye tydeligere og mer oversiktlige.

Den morsomste bekreftelsen jeg fikk på at noe hadde skjedd var fra et bilde som ble tatt av meg samme dag som Hilde utførte Soul Body Fusion på meg. Min bestevenninne så bildet og sa: ’Det er noe med deg i dag, du ser så godt ut, du ser så hjemme ut’.

Og det er vel også en del av meningen med Soul Body Fusion at sjelen skal få smelte bedre sammen med kroppen slik at begge deler er hjemme." – Annette Iren Egeland

"Hei Hilde

Må bare si at jeg har fått en ny jente i huset etter behandling hos deg:)

Hun har mye bedre humør, smiler og ler mer, og sier selv at det er så deilig når klumpen i halsen er borte. I tillegg spiser hun mye mer, og virker å ha mer overskudd.
Lekser, venner og fritidsaktiviteter går som en lek for tiden!!!!

Tusen takk for hjelpen!!

Med vennlig hilsen
Kjersti, mor til Vilde 12 år"
"Har i flere år gått til Hilde, hun er veldig flink til å se deg uten å høre hva som tynger, hun har evner til å lytte ikke bare til meg, men og fra den andre siden . Hilde er god med mennesker, evner empati fra første samtale. Hilde kan ta deg med på reise i ditt tidligere liv, hun vet hva hun gjør, kan anbefales på det varmeste, også dyktig massør ." Ethel