Behandling

Kommer du til meg for en helhetsbehandling kommer du med et problem. Vi bestemmer en retning å jobbe mot og sammen jobber vi mot målet. Her er det godt at du som klient åpner opp og er villig til å la meg se deg. Samarbeidet mot målet er alfa omega for et godt resultat.

En helhetsbehandling er sammensatt av alt jeg har tilegnet meg av kunnskap gjennom utdannelse, egen selvutvikling og livets skole. På bakgrunn av mine erfaringer samt intuisjon legger jeg kabalen til en slik type time.

JEG KAN HJELPE MED BL.A:

 • Hodepine, migrene, nakke / rygg plager
 • Mage problem
 • Pust
 • Kjeveproblemer
 • Før / etter fødsel (både mor og barn)
 • Bekkenproblem
 • Stresse ned
 • Finne ro
 • Opplevd spirituelle ’ting’ du ønsker å diskutere / dele
 • Angst, fobier, depresjon
 • For å få kontakt med avdøde
 • Problemer sosialt eller parforhold
 • Lese / skrive vansker
 • Fødselstraumer og andre traumer
 • Fjernhealing
 • Med mer – ta kontakt!

TA KONTAKT

Ta kontakt for en uforpliktende samtale på 908 92 287 eller send en mail til massoer@start.no

MER OM MINE TEKNIKKER

Her kan du lese litt mer om de forskjellige teknikkene jeg kombinerer med intuisjon og klarsyn i behandlingen.

Massasje

Mangel på bevegelse, stress og anspenthet fører ofte til spenninger og smerte i muskulaturen.

Klassisk massasje, kombinert med ryggehandling er den type massasje de fleste ønsker, og den formen jeg utfører mest av innen denne type behandling.

En herlig måte å gi deg selv tid og ro til å få senket skuldrene og å finne tilbake til roen i deg selv!

Kranio-Sakral terapi

Kranio-sakral terapi (KST) er en forsiktig men svært dyptgående manuell behandlingsform, som jobber med kroppens egen puls med det formål og påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Behandlingen har sitt opphav fra en osteopatisk (manuell medisinsk) metode som ble oppdaget av den amerikanske legen William Suhterland for 100 år siden. Den er siden videreutviklet verden over.

Behandligsformen bygger på en rytme, akkurat som hjerterytmen eller pustens rytme, som kan kjennes over hele kroppen. Rytmen kalles den kranio-sakrale puls, og har en hastighet på 6-12 ganger i minuttet, hvor cerebrospinalvesken (hjernevesken) pumpes rundt omkring hjerne og ryggmarg, mellom kraniet og korsbenet (Sacrum). Her kommer navnet Kranio-sakral terapi fra.

Denne pulsen blir også kaldt «livets puls», fordi den kan oppfattes som et utrykk for en persons vitalitet, og forandringer i denne rytmen kan medføre forandringer i både kropp og sjel. Ved hjelp fra terapautens forsiktige trykk kan kroppen ofte selv rette ubalanser som kan ha oppstått etter slag, støt, influensa, sjokk og andre påvirkninger.

"Når jeg kommer til terapeut Hilde, kommer jeg inn i en avslappet og trygg atmosfære med det samme jeg åpner døren til hennes lokaler. Der er rolig og godt, og skuldrene senker seg.

Min erfaring med Hilde som behandler er at hun er en seriøs og troverdig terapeut og etter at jeg begynte hos henne har jeg innsett og følt på kroppen hva som er kjernen i mine problemer.

Hun er en varm person med varme livgivende hender, hun er beroligende og gir meg trygghet. Veldig viktige egenskaper for en behandler." BzB

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion® er en prosess for å få samspillet mellom kropp og sjel i harmoni, for at vi som menneske skal kunne finne inn til vårt potensiale.

Teknikken er utviklet av Jonette Crowley fra Colerado i USA (www.jonettecrowley.com).

Jonette er et unikum av en åndelig leder. Som jeg ser henne går hun foran som en åndelig leder for menneskeheten for å åpne portaler ved kraftsteder slik at gjemte og glemte ressurser igjen kan bringes tilbake til menneskeheten.

På mitt første SBF kurs med Jonette i Bergen våren 2012 ble jeg klar over at den frykten jeg har gått rundt med for å være som jeg er, egentlig var en frykt for å være det lyset jeg er langt inne i min sjel.

Det var en fantastisk opplevelse, og en lettelse, som å finne tilbake til noe jeg har gjemt bort i lang tid.

Jeg er nå mye mer bevist på forbindelsen mellom kropp og sjel, noe som har gitt meg en dypere forståelse også for de andre behandlingsmetodene jeg driver med.

Jonette Crowley har utgitt følgende bøker som jeg anbefaler:

 

TA kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende samtale på 908 92 287 eller send en mail til massoer@start.no